erotische modellen, fotografen en opdrachtgevers






 Toplinks
- Prive cammen!
- Modellenplein.nl (non-erotisch)
- Pinklips.nl
- Erojobs.nl sex werk advertenties
- PriveFlirt.nl spannend sexcontact!
- Pinkballs.nl
- Priveberichten.nl
- Plekje.nl - dating
- Ilovedates.nl
- SM Liefhebbers
- Erotiek.startpagina.nl
- MySecretDate.nl - Ondeugend!
- AdultDVDTrailer.nl (gratis porno)
- Ouderenchat.nl
- Verdienen met webcamwerk?
- Naaktfotografie.startpagina.nl
- Eromatch
- Liveoncam.nl
- Portfolioplein.nl (non- erotisch)
- In 3 stappen een sexdate!
- Pinkstore.nl
- Dating.klikklik.nl
- Ilovewebcams.nl
- Cammodel.nl

 Meer erotische markten
- Erojobs.nl
- Eromarkt.nl
- Erotischemassagemarkt.nl
- Escortmarkt.nl
- Gayads.nl
- Swingersmarkt.nl
- Thuisontvangstmarkt.nl


 

 Beoordelingen
linda1983 schreef op 03 juni 2009 om 09:33 uur:
Beoordeling: negatief

Faker verzameld alleen foto's en dan hoor je niets meer
bustygirl01 schreef op 03 juni 2009 om 15:28 uur:
Beoordeling: positief

Heb twee shoots met deze fotograaf gedaan... was heel gezellig en leuke foto's aan overgehouden.
In mijn optie zeker geen faker.

GirlyGirl schreef op 08 juni 2009 om 11:34 uur:
Beoordeling: positief

Vriendelijke fotograaf die met respect met je omgaat. Heb 3 shoots het deze fotograaf gedaan en de 4e zit eraan te komen. Ook ik heb leuke foto´s eraan overgehouden.
Miss60 schreef op 10 augustus 2009 om 13:41 uur:
Beoordeling: positief

Heb mijn foto's gelijk ontvangen op CD.
Paar dagen later.
Zeker geen Faker.
girlie schreef op 19 oktober 2009 om 13:51 uur:
Beoordeling: positief

echt een top fotograaf!
fantasia1986 schreef op 26 oktober 2009 om 15:41 uur:
Beoordeling: positief

Leuke fotograaf die je met respect behandeld:) Heb de foto's meteen gekregen van hem op de laptop. Zeker geen faker!
joycevugts schreef op 19 december 2009 om 12:12 uur:
Beoordeling: positief

3 erg leuke shoots gehad.Erg vriendelijke gezellige en zeker betrouwbare man!Mooie plaatjes geschoten!
ValerieXXX schreef op 08 januari 2010 om 17:00 uur:
Beoordeling: positief

2x een erg leuke en relaxte shoot gehad! Vriendelijke fotograaf met respect! Zeker een aanrader!
czechmodels schreef op 19 januari 2010 om 10:18 uur:
Beoordeling: positief

We did 2 photoshoots with him and our models loved it. He is a nice and easy fotograaf with a respect to the model. Communication is always good and he is a flexible man with understanding if something is not working out according to the plan. 5 stars!
miss_blondy schreef op 12 april 2010 om 13:15 uur:
Beoordeling: positief

echt een hele leuke relaxte fotograaf.
van de week 2e shoot met hem gehad. echt een absolute aanrader!!!
vanessa1986 schreef op 26 april 2010 om 21:24 uur:
Beoordeling: positief

echt toppie
heb een leuke shoot met hem gehad en echt een vriendelijk fotograaf. zeker een aanrader voor de andere modellen en je krijgt ook netjes je foto`s. de tweede shoot zit eraan te komen
lieneke1989 schreef op 05 mei 2010 om 18:47 uur:
Beoordeling: positief

superleuke shoot gehad met deze fotograaf echt top!!
royalagency schreef op 26 juni 2010 om 23:45 uur:
Beoordeling: positief

Topfotograaf! Heel aardig en verstand van zijn zaken.. :)
Verliep heel fijn, goed overleg wat beiden wouden en respecteerde mijn grenzen. Fotos gelijk gekregen en zit zeer bruikbare in voor mijn portfolio, zeker nog keer moeite waard om mee te shooten.
lieneke1989 schreef op 18 juli 2010 om 23:09 uur:
Beoordeling: positief

4e samenwerking was weer top!! zeker aanrader!
lovely-angel schreef op 10 augustus 2010 om 02:31 uur:
Beoordeling: positief

2 de keer samengewerkt, leuke shoot! Een erg fijne fotograaf om mee samen te werken. Geeft veel tips waar je wat aan hebt! Bednakt. Groetjes Priscilla
dreamfantasy schreef op 12 oktober 2010 om 00:11 uur:
Beoordeling: positief

Hey! Het was weer een geslaagde shoot. Thanks :)
kira0066 schreef op 02 januari 2011 om 09:32 uur:
Beoordeling: positief

hi ook al geen shoot fijn mail verkeer
schatteboutje schreef op 22 maart 2011 om 07:35 uur:
Beoordeling: positief

zeker een aanrader en heel toffe man waar je je meteen bij op je gemak voelt en je goeie tips geeft..
je krijgt direckt en netjes je fotos en je hebt meteen een gezellige sfeer met deze man..klaas bij deze dikke danku wel voor de shoots en verlang al naar de volgende..grtzz
youngroos schreef op 14 mei 2011 om 16:18 uur:
Beoordeling: positief

Aardige en gezellige man om mee te werken. de fotos zijn snel opgestuurd op cdtjes. tot snel klaas
cowgirl schreef op 13 juli 2011 om 21:17 uur:
Beoordeling: positief

Hele leuke en gezellige shoot met een super fotograaf met resultaat: hele mooie fotos. Deze fotograaf is een echte aanrader voor alle modellen. Dankjewel Klaas voor een hele leuke dag, een succesvolle shoot en geweldig mooie fotos. We kijken al uit naar de volgende shoot :)
beauty schreef op 25 juli 2011 om 19:57 uur:
Beoordeling: positief

was erg gezellig shoot gr
janineke92 schreef op 01 augustus 2011 om 20:00 uur:
Beoordeling: negatief

Hallo Klaas, 'Bedankt' voor de negatieve beoordeling! Ik heb gisteren binnen een paar uur op jouw e-mails gereageerd. Aangezien ik gisteren nog naar een verjaardag moest plus het grote aanbod van reacties op mijn advertentie, heb je vandaag nog geen reactie gekregen. Heb je echt niet meer geduld als precies 24 uur? In wat voor wereld leef jij? Je had ook eerst even een mailtje kunnen sturen om bijvoorbeeld te vragen of ik nog interesse had. Je wordt 'bedankt'! Gr. Janine
Canon schreef op 02 augustus 2011 om 10:17 uur:
Beoordeling: neutraal

Ik ga verder niet in discussie met janineke92, dit doet zij alleen maar omdat zij zich op haar manier gekwetst voelt doordat zij van mij een negatieve beoordeling gekregen heeft door ineens niet meer te reageren op een afspraak voor een fotoshoot.Voor mij is dit het einde van deze dicussie.
janineke92 schreef op 02 augustus 2011 om 18:50 uur:
Beoordeling: negatief

"ineens niet meer te reageren"? Man, je hebt niet eens meer als 24 uur geduld. Verwacht je van anderen dat zij in hun mail aangeven hoe laat jij weer een reactie mag verwachten?
Missz schreef op 30 november 2011 om 21:27 uur:
Beoordeling: positief

Een hele leuke shoot gehad met deze fotograaf! De volgende shoot staat al gepland. Bedankt!
mirela schreef op 12 december 2011 om 15:27 uur:
Beoordeling: positief

I had a really nice time working with Klaas-relaxed,professional,fun photographer.. thanks !
Missz schreef op 12 december 2011 om 21:42 uur:
Beoordeling: positief

Afgelopen weekend de 2e shoot gehad in een prachtig hotel. Weer een zeer leuke samenwerking! De 3e shoot al besproken :)
modelm schreef op 01 februari 2012 om 21:31 uur:
Beoordeling: positief

Super fotograaf! Altijd erg leuke samenwerking gehad:)
Houd zich netjes aan de afspraken en tijden..kunnen vele fotografen een voorbeeld aan nemen!
modeldk schreef op 22 februari 2012 om 16:01 uur:
Beoordeling: positief

Hi Klaas, was really great working with you ;) thank you and see you again soon.
Mona schreef op 27 maart 2012 om 15:36 uur:
Beoordeling: negatief

Erg jammer dat ik deze fotograaf een negatieve beoordeling moet geven. Echter is hij zeer ongeduldig en verwacht binnen 24 uur een reactie terug. Niet iedereen is nu eenmaal instaat om dagelijks alle mails te beantwoorden. Sommigen mensen kunnen niet dagelijks hun mails cheken of hebben gewoon weg geen tijd om alles te beantwoorden binnen een dag door de grote hoeveelheid mails. Even geduld hebben kan geen kwaad
Baby_Dshoots schreef op 07 juli 2012 om 12:22 uur:
Beoordeling: positief

prettige fotograaf om mee samen te werken,leuke spontane buitenshoot gehad veel gelachen en leuke fotos .
victoria schreef op 17 juli 2012 om 08:27 uur:
Beoordeling: positief

Dit is een hele leuke , gezellige en grappige fotograaf! Ik heb vaak met hem gewerkt en dat was natuurlijk niet zomaar, iedere keer had ik een mooi resultaat met scherpe plaatjes waar ik iniedergeval wat mee kan!!! Klaas is zeker een aanrader en erg betrouwbaar. Leuk met je gewerkt te hebben, groetjes may
Oumaima123 schreef op 02 september 2012 om 18:28 uur:
Beoordeling: negatief

Hij had gereageerd op mijn advertentie en stuurde mij een mailtje, die ik vandaag pas heb gelezen. ik was op vakantie. Deze fotograaf denkt dat ik binnen een minuut kan antwoorden. Ik heb gezien dat hij mij een negatieve beoordeling heeft gegeven en noemde mij 'fake'. Fake ben ik niet en niet te snel oordelen. Niet iedereen checkt dagelijks zijn of haar e-mails en al helemaal niet als je op vakantie bent. Tip voor de volgende keer: heb geduld en niet meteen conclusies trekken.
Deena D schreef op 07 oktober 2012 om 12:18 uur:
Beoordeling: positief

i had a very nice shoot with him :) highly recommended
samanta schreef op 31 oktober 2012 om 21:20 uur:
Beoordeling: negatief

zo iets is ook bij mij gebeurt helaas
samanta schreef op 15 december 2012 om 08:45 uur:
Beoordeling: positief

hoi hoi gisteren een leuke shoot gehad geweldig aardige fotograaf leuke shoot ook
j.s.shoot@live.nl schreef op 28 januari 2013 om 13:37 uur:
Beoordeling: positief

Leuke man om mee samen te werken :D
lieneke1989 schreef op 05 augustus 2013 om 10:37 uur:
Beoordeling: positief

een zeer gezellige fotograaf om mee samen te werken!! een aanrader!!!
lieneke1989 schreef op 19 oktober 2013 om 11:07 uur:
Beoordeling: positief

alweer een hele gezellige shoot gehad met deze fotograaf,
zeker een aanrader, voor ervaren als onervaren modellen die graag mooie plaatjes willen!
Skyler schreef op 12 november 2013 om 20:42 uur:
Beoordeling: positief

Hele fijne man en samenwerking!!!
Zeer positief over het resultaat...

Aanrader!
Tamara schreef op 27 januari 2014 om 23:42 uur:
Beoordeling: positief

Na een hele lange tijd weer een shoot met deze fotograaf gehad.
erg gezellig en fijn om mee samen te werken!
Komt altijd zijn afspraken heel netjes na.
woensdag krijg ik al de foto's op USB per post.
Bedankt!
Angelina Sousse schreef op 20 februari 2014 om 15:30 uur:
Beoordeling: positief

Vriendelijke en nette fotograaf. Ook discreet.
M schreef op 04 maart 2014 om 15:53 uur:
Beoordeling: positief

zeer vriendelijke man, twee weken terug hebben we de tweede shoot gehad en is wederom goed bevallen.
Zeker aan te raden.

En Klaas, tot snel!
shanti schreef op 13 april 2014 om 18:47 uur:
Beoordeling: positief

Duidelijke communicatie en een respectvolle gezellige samenwerking, waarbij eigen inbreng van model gewaardeerd wordt.Ik kreeg mijn foto's direct mee op mijn laptop. Lijkt me leuk om nog eens samen te werken! :) Groetjes Shanti
ModelViki schreef op 22 juni 2014 om 10:13 uur:
Beoordeling: positief

2 leuke shoots gedaan met Klaas en de tijd vloog voorbij. Erg leuke samenwerking. Klaas laat ruimte voor mijn ideeën en voegt daar zijn talent aan toe. Kijk al uit naar de volgende shoot.

Thnx Klaas.
priscilla schreef op 21 november 2014 om 13:18 uur:
Beoordeling: positief

vandaag een leuke shoot gehad met klaas,
erg leuke en gezellige man !
voor herhaling vatbaar .
bedankt klaas .
Eliska schreef op 03 december 2014 om 15:03 uur:
Beoordeling: positief

In november een fotoshoot gedaan met deze fotograaf, en vandaag de foto's binnen gekregen. Verder een heel prettige en gezellige samenwerking gehad. Aanrader voor alle modellen.
Merel schreef op 07 januari 2015 om 10:08 uur:
Beoordeling: negatief

Zegt eerst dat ie geinteresseerd is en dan hoor je niks meer
lieneke1989 schreef op 23 februari 2015 om 15:07 uur:
Beoordeling: positief

Weer een zeer prettige samenwerking met deze fotograaf gehad!
zeker een aanrader!
hobby model 37 schreef op 14 oktober 2015 om 20:11 uur:
Beoordeling: negatief

Het negatieve zit hem in UW oordeel over mij. U kent me niet en plaatst een negatieve beoordeling zonder dat we elkaar ooit hebben gesproken.

Als het niet tot een samenwerking komt betekend dat niet dat iemand niet serieus bezig is. U bent een beetje kortzichtig wat dat betreft.

Indien u op mijn oproep heeft gereageerd en geen antwoord hebt ontvangen, dan zegt dat niets. Soms krijg je als model meer dan 20 reacties, soms krijgen dan niet alle reacties een antwoord. Vaak zit dat in het goed lezen van de oproep.

Bedankt.

Ik oordeel dan ook niet negatief maar netraal aangezien ik u niet ken.

Roos
Tess schreef op 03 november 2016 om 15:00 uur:
Beoordeling: negatief

Deze fotograaf beoordeeld mij negatief op het niet verkrijgen van een reactie terwijl hij zelf niet snel tot een afspraak komt en uberhaupt niet meer op mijn laatste mail gereageerd heeft.
Ik ben beschikbaar geweest tot een bepaalde datum die ook in de advertentie stond voor deze datum is een afspraak niet gelukt en zat ik 6 weken in het buitenland. Deze maand ben ik weer beschikbaar en dat vind meneer raar. Natuurlijk is een goede baan hebben ook wel raar....
marijn yolanda schreef op 22 januari 2017 om 19:22 uur:
Beoordeling: positief

Was heel gezellig geef duidelijk aan dat je usb of je laptop ect mee kan nemen voor de foto's helaas foto's zelf bewerken maar deze foto's kun je goed gebruiken voor je portofolie. Zelf was de samenwerking erg prettig en gezellig
Sammie schreef op 03 november 2019 om 22:16 uur:
Beoordeling: neutraal

Was weer een top shoot Klaas !

Groetjes Sam
Daniëlle schreef op 29 augustus 2021 om 19:13 uur:
Beoordeling: negatief

Deze meneer vraagt om foto's en als je die niet stuurt dreigt hij met negatieve recensies. Afgewezen worden is moeilijk voor hem blijkbaar.
Canon schreef op 31 augustus 2021 om 15:53 uur:
Beoordeling: neutraal

Graag geef ik even mijn verhaal weer van Daniëlle: Zij plaatst op Erotischemodellen haar advertentie onder ALGEMEEN. Naar mijn mening kan dit alles zijn als zij het verder nergens over heeft in haar advertentie. Krijgt foto's toegestuurd die zij schijnbaar niet verwacht (bij algemeen).Dat kan zij mij dan mailen dat zij dat niet doet en aangeven wat wel.
Daar heb ik haar opgewezen en een Neutrale beoordelingen gegeven.
IK heb haar dus van mijn kant niet negatief beoordeelt, maar neutraal.
Daniëlle schreef op 23 november 2021 om 14:05 uur:
Beoordeling: negatief

Uit het verhaal van Canon blijkt wel dat hij niet eerlijk is.
Hij heeft helemaal geen foto's gestuurd. Hij vròeg juist om foto's. Foto's die ik uiteraard niet naar een wildvreemde stuur. En toen ging meneer dreigen met negatieve recensies.
Meneer Canon is het type waar je waarschijnlijk prima mee kunt samenwerken, totdat het niet gaat zoals hij wil. Dan komt z'n ware aard naar boven en gaat hij feiten verdraaien en manipuleren.

Niet mee in zee gaan!


 Plaats beoordeling
Uw naam: verplicht veld
E-mailadres: verplicht veld
Beoordeling: neutraal positief negatief
verplicht veld